Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχή με το αριστερό...


Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε και το καλύτερο ποδαρικό στο Champions League αφού και δυο επιλογές μας δυστυχώς δεν πλησίασαν. Η Μπάτσα που όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει έφαγε τα μούτρα της η Ντορτμουντ που παιζόταν από όλη την Ευρώπη επίσης όπως και η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός. Τα μόνα που πέρασαν ήταν τα δυο ματς με τον μικρότερο τζίρο(με διαφορά) η Πόρτο και Τσέλσι.
 Πάμε να δούμε σήμερα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε πίσω την χθεσινή χασούρα.

Κατά την γνώμη μου αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσια η Μάντσεστερ μπορεί εύκολα να φύγει με το...
...διπλό απέναντι στην Μπενφίκα. Αυτό που με φοβίζει είναι ο τεράστιος τζίρος που δέχεται συνεχώς στο διπλό σε αυτή την απόδοση. Αν συνεχιστεί έτσι μάλλον δεν θα το επιλέξω αλλά μέχρι ώρας το διπλό στο 2 αξίζει.

Άλλο ένα πολύ καλό σημείο που πολύ δύσκολα θα σπάσει είναι ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτυ αλλά λόγω της πολύ μικρής απόδοσης δεν θα ασχοληθώ. Πάντως αν στο live είτε επειδή δεχθεί πρώτη γκολ είτε επειδή ισοφαριστεί κάποια στιγμή βρείτε τον άσσο πάνω από 1.8 νομίζω θα αξίζει το ποντάρισμα.

Θέλω επίσης να σημειώσω ΠΡΟΣΟΧΗ στην Μπαγερν. Είναι το πιο πολυπονταρισμένο παιχνίδι μετά την Μάντσεστερ Γιουνιτεντ και το διπλό από το 2.25 έχει κατρακυλήσει στο 2. Μακάρι να επιβεβαιωθεί για να πληρωθεί ο κόσμος αλλά εμένα δεν θα είναι στις επιλογές μου.

Για να συνοψίσω σήμερα θα παίξουμε το διπλό την Μάντσεστερ Γιουνίτεντ και αν στο live μπορέσουμε να βρούμε σε καλύτερη απόδοση Ιντερ και Σίτυ ας τις χτυπήσουμε. Δύσκολα θα χάσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ