Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Στα φιλικά στηρίζουμε τις έδρες...

Στη «Μερσέντες- Μπεντζ Αρίνα» της Στουτγάρδης, γίνεται ένα από τα πιο σπουδαία φιλικά της βραδιάς ανάμεσα στη Γερμανία και τη Βραζιλία. Οι Γερμανοί θα παραταχθούν με τον Γκόμεζ στην κορυφή της επίθεσης ενώ από την άλλη πλευρά  ο Μάνο Μενέσες έχει το δύσκολο έργο να ετοιμάσει την ομάδα για τους Ολυμπιακούς και το Μουντιάλ που διοργανώνεται στη Βραζιλία και είναι και υποχρεωμένος να ψάξει όλες τις πιθανές λύσεις για το ρόστερ. Ο Νταβίντ Λουίς είναι εκτός λόγω τραυματισμού, και ο Λούκας είναι τραυματίας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ




 Πρόβα τζενεράλε για την Ουγγαρία στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, εν όψει του δύσκολου αγώνα με την Σουηδία, με τη γηπεδούχο να έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1 


Άκρως αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται μεταξύ της Ρωσίας και της Σερβίας. Δύο ομάδες που είναι μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τους Ρώσους να είναι θεωρητικά σε καλύτερη μοίρα από τους αντιπάλους τους. Πολλοί θεωρούν ότι οι Ρώσοι έχουν ένα από τα καλύτερα ροστερ και μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά στο μουντιάλ που έρχεται. Αν είναι σοβαροί μπορούν να πάρουν την νίκη και να αποδείξουν σε όλους όσους τους αμφισβητούν την δύναμη τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

KALH TYXH!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ