Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η Ρέιντζερς μπορεί να μας πληρώσει...

    Χτες δυστυχώς δεν πήγαμε καλά αφού ο Παναθηναϊκός ξέχασε την Ευρωπαϊκή του φανέλα στα αποδυτήρια και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ψυχή και θέληση για να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε μια Οντένσε η οποία έκανε κατάθεση ψυχής. Έτσι κατάφερε να ηττηθεί με το εμφατικό
 3-4 στην έδρα του και τώρα θα διεκδικήσει μια θέση στους ομίλους του Εuropa Leage παίζοντας στον τέταρτο προκριματικό γύρο.


Σήμερα το κουπόνι είναι σαφώς πιο πλούσιο από το χθεσινό με πολλές επιλογές για να επιλέξει κάποιος. Εγώ έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθούμε σήμερα.






Πρώτο σημείο για σήμερα θα είναι το διπλό της...
...Ρειντζερς αφού είναι μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα και μπορεί μέσα στην Σουηδία να κάνει το πολυπόθητο διπλό . Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι και το over  αφού η Ρέιντζερς είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει γρήγορα το γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:2 Και Over


Ρεβάνς του πρώτου ματς στο Βέλγιο, στο οποίο η Γκενκ κέρδισε με σκορ 2-1. Το εκτός έδρας γκολ των Σέρβων και το γεγονός πως παίζουν στην έδρα τους, τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης. 
ΠΡΟΤΑΣΗ:1


Τρίτη και τελευταία επιλογή για να κλείσω την τριάδα μου θα είναι ο άσσος της Σάτνες. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι εμφανής και γι αυτό θα την εμπιστευτώ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ