Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις Σαββατοκύριακου!!!


Καλησπέρα σε όλους και όλες τους φίλους του DMSTOIXIMA. Θα δώσω τα προγνωστικά μου από σήμερα για όλο το Σαββατοκύριακο όπως έκανα και την προηγούμενη φορά και πήγαμε πολύ καλά. Αλλά πριν προχωρήσω θέλω να πιστεύω ότι σας κάλυψα με τις αναλύσεις που έδωσα για το Champions league με τον Ολυμπιακό τελικά να κερδίζει και να μας πληρώνει και το over από το ημίχρονο. Και μιας και είμαστε έλληνες νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε αναλύσεις και για τα ελληνικά παιχνίδια που πολλοί τα θεωρούν δύσκολα αλλά νομίζω ότι και από αυτά με μεγάλη προσοχή μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι.
Αυτή την εισαγωγή δεν την έκανα τυχαία γιατί θα ξεκινήσω την ανάλυση μου με το σημείο του κουπονιού που κατά την γνώμη μου είναι

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Europa league...ΤΟ ψέμα της Ευρώπης.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του DM-STOIXIMA. Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε γιατί έβαλα αυτόν τον τίτλο σήμερα στην δημοσίευση μου. Νομίζω ότι αν θυμηθείτε τα αποτεσματα των φαβορί στο Europa league θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.
Το πρώτο πράγμα που έχω να πω σήμερα είναι

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μέρα για χαλαρό bet.


Καλησπέρα σε όλους και σε όλες τους φίλους του DM-STOIXIMA. Σήμερα μου φαίνεται το πρόγραμμα του champions league αρκετά δύσκολο. Υπάρχουν τα ξεκάθαρα φαβορί με αποδόσεις απογοητευτικές όπως της Μάντσεστερ και της Ρέαλ που πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθούν αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και το ρίσκο να ασχοληθούμε. Αν καλούμουν να επιλέξω ένα από τα δυο αυτό θα ήταν το διπλό της Μάντσεστερ μιας και δεν έχει αλλά περιθώρια για απώλεια βαθμών χωρίς ταυτόχρονα να πιστεύω ότι δεν θα επιβεβαιωθεί εύκολα ο άσσος της Ρέαλ.
Από εκεί και περά εγώ προσωπικά θα ρισκάρω στο διπλό της Ιντερ γιατί μέχρι στιγμής με έχει απογοητεύσει αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα με δικαιώσει για μεγάλο διάστημα αφού και μονάδες έχει αλλά και φανέλα φυσικά...Πολύ καλή επιλογή σε αυτό το ματς θεωρώ πως είναι και το over. Από τα υπόλοιπα ματς θα κρατήσω το διπλό της Μπενφίκα και το γκολ-γκολ αλλά και το διπλό της Μπάγερν. Αυτά για σήμερα. Περισσότερα αύριο με καλύτερες επιλογές. Ας δούμε σήμερα ωραίο ποδόσφαιρο με χαλαρό bet.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τριάδα Σαββάτου.

Τρία ματς για σήμερα με κυριότερο και δυνατότερο το διπλό της Ιντερ. Το πιστεύω πάρα πολύ γιατί είναι σε πολύ καλή απόδοση και κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει αν θέλει να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα που της αξίζει να βρίσκεται.
Δεύτερο το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το διπλό απέναντι σε μια κακή ως τώρα ΑΕΚ. Είναι ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα παίζουν αλλά εγώ θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση 2.1.
Τρίτη και μικρότερη από όλες τις επιλογές είναι το διπλό της Τβεντε. Εύκολα η δύσκολα θα περάσει. Πάντως η βάση μας είναι το διπλό της Ιντερ και για να σας πάω την αλήθεια την έχω βάλλει σε όλα μου τα δελτία. Καλή τύχη σε όλους.