Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τριάδα για καλό ποντάρισμα

Χτες ευτυχώς τα περισσότερα φαβορί βγήκαν και  ο περισσότερος κόσμος πληρώθηκε εκτός από αυτούς που επέλεξαν τον άσσο της Μάντσεστερ Γιουνιτεντ. Σήμερα δυο επιλογές στην έδρα αυτόν της Άρσεναλ και της Σαχτάρ που μπορούμε να τους βρούμε μέχρι και στο 1.6. Πολύ καλές επιλογές που θεωρώ ότι δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθούν. Τρίτη και μεγαλύτερη επιλογή το διπλό της Ντορτμουντ που δίνεται σε εξαιρετική απόδοση 2.6-2.7.
Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη σε όλους!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαιρετικό Σάββατο, μέτρια η Κυριακή.

Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου αλλά το Σάββατο ήταν μια εξαιρετική μέρα για στοιχηματισμο αφού τα περισσότερα φαβορί πέρασαν αλλά κ οι επιλογές μας. Η Κυριακή θα έκλεινε ωραία με τον άσσο της Ρεν που πότε δεν ήρθε αφού την είχε επιλέξει πολύς κόσμος και θεωρώ ότι έκλειναν πολλές τριάδες με το σημείο αυτό η το over που πότε δεν ήρθε κ αυτό...

Αναμένουμε το Champions League που πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα μας πληρώσει.

Για σήμερα δυο σημεία μόνο για την αρρώστια όπως συνηθίζω να λέω. Χωρίς πολλά λόγια

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πεντάδα για όλο το Σαββατοκύριακο

Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να γράψω όλες τις δυνατές επιλογές του κουπονιού κατά την εκτίμηση μου ώστε αν κάποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση του να μπορεί να παίξει όλες τις προτάσεις μου.
Θα αρχίσω από ένα βραδινό ματς της Παρασκευής και συγκεκριμένα από το ντέρμπι μεταξύ της...

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Με οδηγό την Ισπανία στο Μπασκετ

Φτωχό σήμερα το πρόγραμμα όμως αναμένουμε ένα μεγάλο σαββατοκύριακο με παρα πολλές επιλογές. Υπομονή λίγο και αύριο θα τους πάρουμε αυτά που μας πήραν από το champions league. Σήμερα θα πορευτούμε με τον άσσο της Ισπανίας κόντρα στο Σκόπια την έκπληξη του eurobasket μέχρι στιγμής αφού απέκλεισαν τους διοργανωτές Λιθουανούς. Οι 15.5 πόντοι υπέρ των Σκοπιανών δεν νομίζω ότι μπορούν να καλύψουν την τεράστια διαφορά των ροστερ και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα πληρωθούμε τον άσσο. Αυτό μόνο για σήμερα και υπομονή μέχρι αύριο...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχή με το αριστερό...


Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε και το καλύτερο ποδαρικό στο Champions League αφού και δυο επιλογές μας δυστυχώς δεν πλησίασαν. Η Μπάτσα που όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει έφαγε τα μούτρα της η Ντορτμουντ που παιζόταν από όλη την Ευρώπη επίσης όπως και η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός. Τα μόνα που πέρασαν ήταν τα δυο ματς με τον μικρότερο τζίρο(με διαφορά) η Πόρτο και Τσέλσι.
 Πάμε να δούμε σήμερα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε πίσω την χθεσινή χασούρα.

Κατά την γνώμη μου αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσια η Μάντσεστερ μπορεί εύκολα να φύγει με το...

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο επιλογές στο CHAMPIONS LEAGUE για σήμερα

Δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα για τα σημερινά παιχνίδια μιας και το champions league τις πρώτες αγωνιστικές είναι περισσότερο εμπνεύσεις. Πρώτος και καλύτερος ο άσσος από ημίχρονο για την Μπαρτσελονα απέναντι στην γερασμένη Μίλαν που μέσα στο Καμί Νου δεν νομίζω οτι μπορεί να πάρει κάτι θετικό.Επίσης ως δεύτερη επιλογή για σήμερα θα είναι ο άσσος ημίχρονο για τον ολυμπιακό και επειδή πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος θα σας προτείνω να το παίξετε ανατροπή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:


Ολυμπιακός-Μαρσειγ: 1 ημίχρονο και για τολμηρούς ανατροπή 1-2
Μπαρτσελονα-Μιλαν 1ημιχρονο-1Τελικο και over

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!