Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις Σαββατοκύριακου!!!


Καλησπέρα σε όλους και όλες τους φίλους του DMSTOIXIMA. Θα δώσω τα προγνωστικά μου από σήμερα για όλο το Σαββατοκύριακο όπως έκανα και την προηγούμενη φορά και πήγαμε πολύ καλά. Αλλά πριν προχωρήσω θέλω να πιστεύω ότι σας κάλυψα με τις αναλύσεις που έδωσα για το Champions league με τον Ολυμπιακό τελικά να κερδίζει και να μας πληρώνει και το over από το ημίχρονο. Και μιας και είμαστε έλληνες νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε αναλύσεις και για τα ελληνικά παιχνίδια που πολλοί τα θεωρούν δύσκολα αλλά νομίζω ότι και από αυτά με μεγάλη προσοχή μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι.
Αυτή την εισαγωγή δεν την έκανα τυχαία γιατί θα ξεκινήσω την ανάλυση μου με το σημείο του κουπονιού που κατά την γνώμη μου είναι
και πάλι το διπλό του Ολυμπιακού. Ο Πανιώνιος φέτος δεν έχει εμφανιστεί όπως τον περίμενα. Μπορεί να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια αλλά εντός έδρας έχει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Νομίζω ότι δεν είναι η ώρα να πάρει αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό που έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία από την Ευρώπη δείχνοντας σε όλους ότι αυτός ήταν το φαβορί στο Καραϊσκάκη και όχι η Ντόρτμουντ που είναι πολύ καλή ομάδα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα όμως η φανέλα της στην Ευρώπη ακόμα είναι αναποτελεσματική.
Διπλό λοιπόν τον Ολυμπιακό η βασική μας επιλογή.
Από εκεί και περά θα στηρίξω τις δυο ομάδες που έχω πει από την αρχή της χρονιάς που τις περισσότερες φορές με έχουν δικαιώσει. Πρώτη είναι η Ίντερ. Ε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Στην Ευρώπη φέρνει αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανένας και στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει βαθμό. Αυτή την φορά θα την ξαναεμπιστευτώ και νομίζω ότι θα με δικαιώσει. Τρίτη επιλογή είναι ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνιτεντ. Η Μάντσεστερ Σίτυ έχει μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα όμως η σοβαρή στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνιτεντ θα την καθαρίσει και νομίζω ότι το ματς θα έχει και μεγάλο σκορ αφού αμφότερες οι ομάδες μπορούν να σκοράρουν και πάνω από δυο γκολ η κάθε μια. Για όσους θέλουν και άλλα σημεία έχω να προτείνω το διπλό της Χόνκα  ,άσσο τον Ατρόμητο και τέλος το διπλό της Ρέαλ που στην τιμή του 1.35-1.40 έχει παίχτηκε αξία για τους χοντρόπαιχτες του στοιχήματος . Και για τους τολμηρούς για να μην τους αφήσω απογοητευμένους το διπλό της Λάτσιο σε ένα συστηματάκι θα το έβαζα. Αυτά...καλή τύχη σε ότι κ αν τελικά επιλέξετε. Ελπίζω να σας κάλυψα με τις αναλύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ